Bloemen abonnement zakelijk

Steeds meer ondernemers raken overtuigd van het feit dat bloemen en planten een warme sfeer in het bedrijf brengen en een positieve uitstraling hebben.

Dit alles leidt tot een beter werkklimaat en vaak tot betere prestaties van uw werknemers.

In tegenstelling tot veel andere bedrijven heeft u bij ons de garantie dat de bestelde producten daadwerkelijk door ons samengesteld worden. Dit betekent dat de bloemen en planten vanaf de aankoop tot het samenstellen van de verschillende arrangementen en de levering volledig door ons verzorgd worden. Hierdoor houden wij het volledige overzicht en kunnen wij u de garantie geven dat u de gewenste producten daadwerkelijk krijgt.


Bloemen abonnement particulier

Elke week wordt er op een afgesproken vaste dag een los boeket, boeket in vaas of een bloemstuk naar keuze bij u gebracht. Bij een vaste wens hoeft u verder niets meer te regelen, alles wordt dan door ons verzorgd.

Beslist u voor een boeket in vaas, dan heeft u de keuze uit een eigen vaas uit ons assortiment. Bij vervanging van de bloemen vind bezorging in een nieuwe vaas plaats. De oorspronkelijke vaas nemen wij mee, reinigen deze en bij de volgende periode wordt het nieuwe boeket hier weer in bezorgd.


bloemen abonnement Alkmaar
bloemen abonnement Alkmaar
bloemen abonnement Alkmaar