Bloemstyling voor events. 

Bloemen zijn een uitstekend instrument om een locatie, en dus een evenement, een eigen sfeer, frisheid en levendigheid te geven en dragen bij aan de beleving van de gasten. Een echte WAUW factor, dat creëren wij! 

Gespecialiseerd in evenementen.

Alfra bloemen is gespecialiseerd in creatieve bloemen styling concepten voor evenementen. We zijn bekend met onregelmatige op- en afbouwtijden van evenementen. Alles moet immers in een korte tijd opgebouwd worden. De bloemstukken moeten op zijn mooist zijn tijdens het evenement en daarna word alles weer afgebroken.

Alles uit handen.

Alfra bloemen werkt tijdens, voor en na een evenement altijd nauw samen met de opdrachtgever. Tijdens de voorbereiding van het evenement maakt Sharon Flowers een voorstel met een creatieve bloemstyling concept. Dit voorstel houdt rekening met: de locatie en ruimtes, kleur (thema’s), gewenste sfeer, bloem-voorkeuren, materialen, bedrijfsidentiteit (logo’s, huisstijl, merkwaarden e.d.), Opbouw- en afbouwtijden en budget.

Alle stukken worden zoveel mogelijk voorbereid in onze binderij waarna alles naar de locatie vervoerd wordt. Op locatie worden de stukken op hun plek gezet en ter plekke afgestyled. Na afloop van het evenement worden de stukken in samenspraak met de opdrachtgever, en eventueel andere leveranciers, weer afgebroken.

bloemstying alfra bloemen
bloemstying alfra bloemen
bloemstying alfra bloemen
bloemstying alfra bloemen
bloemstying alfra bloemen
bloemstying alfra bloemen
bloemstying alfra bloemen